Uncategorized @fi

Mikä tekee Cashday+ palvelusta erityisen?

Blogiteksti

 

Kuinka Cashday+ palvelu voi mullistaa arkesi

Elämä on täynnä odottamattomia hetkiä ja haasteita, mutta onneksi on olemassa palveluita, jotka auttavat meitä navigoimaan näiden haasteiden läpi. Otetaan esimerkiksi Cashday+ palvelu. Tämä lisäpalvelu ei ole vain pelkkä etuoikeus, vaan se on suunniteltu auttamaan sinua juuri silloin, kun tarvitset sitä eniten. Katsotaanpa tarkemmin, miten tämä palvelu voi auttaa sinua tavallisena arkipäivänä.

  1. Lainaturva – Turvaa odottamattomissa tilanteissa

Kuvitellaanpa, että olet juuri ottanut lainan remonttia varten, ja kaikki sujuu hyvin. Mutta yllättäen sairastut vakavasti, etkä pysty tekemään töitä muutamaan kuukauteen. Tällaisessa tilanteessa Cashday+ lainaturva astuu kuvaan. Jos terveysongelma aiheuttaa työkyvyttömyyden lainasopimuksen alkamisen jälkeen, voit lykätä lainan takaisinmaksua jopa 12 kuukauden ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit keskittyä toipumiseen ilman taloudellista stressiä.

  1. Priorisoitu asiakaspalvelu – Kukaan ei halua odottaa

Muistatko sen kerran, kun lähetit lainahakemuksen ja odotit päiväkausia vastausta? Cashday+ palvelun avulla voit unohtaa sellaisen toiminnan. Jos hakemuksessasi on jotain häiriöitä, nimetty asiakasvastaavasi tarkastaa sen manuaalisesti ilman viivettä. Ja mikä parasta, jos ongelma ilmenee, hän auttaa sinua korjaamaan sen hetkessä. Voit siis olla varma, että asiasi hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Cashday+:lla lainanmaksusi käsitellään korkeimmalla prioriteetilla. Muiden lainantarjoajien maksuissa kestää yleensä muutamasta tunnista kolmeen arkipäivään. Varmistamme Cashday+ palvelun puolesta, että palvelun tilaajat saavat etusijan nopeimmassa lainankäsittelyssä.

Cashday+:lla takaamme sinulle, että jos lainaturva tai mikä tahansa muu tämän palvelun etu viivästyy eikä sitä toimiteta luvatulla tavalla, hyvitämme sinulle palvelumaksun. Plus -palvelu on tilauspohjainen palvelu, joka tulee pysymään voimassa kunnes se perutaan lainanhakusivulta.

  1. Ensisijainen tuki nimetyn asiakasvastaavan kanssa

Elina on pitkäaikainen Cashday+ käyttäjä. Hän arvostaa erityisesti sitä, että hänellä on aina yksi ja sama asiakastukihenkilö, joka tuntee hänen historiansa ja erityistarpeensa. Tämä tarkoittaa, että joka kerta kun Elina tarvitsee apua, hänen ei tarvitse selittää tilannettaan alusta alkaen uudelle henkilölle.

  1. Pääsy ensimmäisenä uusiin tarjouksiin

Petri on intohimoinen teknologiafani. Hänelle on tärkeää olla aina ensimmäisten joukossa testaamassa uusia palveluita ja tuotteita. Cashday+ palvelun avulla Petri saa tietoa ja pääsyn uusiin kampanjoihin, palveluihin ja ominaisuuksiin ennen muita. Tämä tarkoittaa sitä, että hän voi hyödyntää parhaimmat tarjoukset ja edut.

Cashday+ palvelu ei ole tavallinen etu. Se on suunniteltu ymmärtämään todelliset tarpeesi ja auttamaan sinua arjen yllättävissä tilanteissa. Olitpa sitten joutunut odottamattomaan taloudelliseen tilanteeseen, tarvitset nopeaa asiakaspalvelua tai haluat päästä ensimmäisten joukossa käsiksi uusiin tarjouksiin, Cashday+ on palvelu sinulle. Ja se maksaa vain 13,90 € per myönnetty laina.

Älä jää paitsi näistä mahtavista eduista. Liity Cashday+ yhteisöön jo tänään!

25€
500€

Lainasumma

Takaisin maksettava määrä 26.19€

Lainanhoitokulut 0,19€

Luottokorko (49%) 6.00€

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 500 euron luotto, laina-aika 30 päivää, takaisinmaksueriä 1 kpl, luottokorko 8,13€, lainanhoitokulut 5,00€, luottokustannukset yhteensä 13,13€. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 513,13 euroa, lainakorko 19,5%, todellinen vuosikorko: 20,5%.

Muista, että laina on taloudellinen taakka. Arvioi lainatarpeesi perusteellisesti ennen lainatarjouksen hyväksymistä.