Ota yhteyttä

Niin autamme sinua lainahakemuksesi tai muiden kysymystesi kanssa.

Yhteystiedot

Osoitteemme

PL 988
00101, Helsinki

Työaika (asiakaspalvelu)

Maanantai–torstai: klo 9:30–16.00.
Perjantai: suljettu.
Lauantai: suljettu.
Sunnuntai: suljettu.

Kysymyksiä? Olemme täällä auttamassa

Löydä alta vastaukset kysymyksiisi tai vieraile Yhteystiedot-sivullamme ja ota yhteyttä.

Kuinka nopeasti saan rahat?

Päätös lainasta tai lainasopimuksen kestosta tehdään muutamassa minuutissa, ja sinulle ilmoitetaan asiasta tekstiviestillä tai kotisivujemme kautta. Laina siirretään lainanottajan tilille 3 pankkipäivän kuluessa. Jos lainanottaja haluaa käyttää ottamansa lainan välittömästi, lainanottajan on valittava tarjottu Cashday+ palvelu lainan ottamisen yhteydessä.

Kuka voi saada kulutusluottoa CashDay?

Voit hakea lainaa CashDay, jos olet oikeudellisesti kelpoinen henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa ja hoitaa raha-asioitaan esimerkillisesti. Tiedoissasi ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Voit saada lopullisen päätöksen hakemalla pikalainaa verkkohakemuksella.

Miten lainaa haetaan?

Valitse tarvitsemasi lainasumma, tunnistaudu ja täytä lyhyt hakemus, niin saat tarjouksen hetken kuluttua. Vastuullisena lainanantajana tarkistamme aina asiakkaidemme maksukyvyn, henkilötiedot ja luottotiedot. Tyypillisimpiä syitä lainahakemuksen hylkäämiseen ovat ikä, maksuhäiriömerkinnät ja yrityksemme suorittaman riskinarvioinnin tulos. Pienikin virhe lainahakemuksen täyttämisessä voi olla syy hylkäämiseen, joten täytä hakemuksesi huolellisesti.

Onko maksuni jo kirjattu?

Kun maksat, käytä aina viitenumeroa, jotta maksusi kirjataan oikein! Maksujen rekisteröinti kestää 1–2 pankkipäivää. Jos käytät laskun viitenumeroa maksaessasi, maksu yhdistetään laskuusi automaattisesti 2 pankkipäivän kuluessa, usein heti seuraavana päivänä. Jos maksu suoritetaan viikonloppuna tai yleisenä vapaapäivänä, maksun yhdistäminen laskuusi voi kestää 4 pankkipäivää.