Cashday+ palvelu on vapaaehtoinen lisäpalvelu, joka on kaikkein tärkein ja vaativin lähestymistapa uskollisille asiakkaillemme.

Lainaturva

Cashday+ palvelu sisältää lainaturva ominaisuuden. Mikäli äkillinen terveysongelma aiheuttaa pysyvän tai väliaikaisen työkyvyttömyyden Cashday -laina sopimuksen alkamisen jälkeen, Cashday+ mahdollistaa lainan takaisinmaksuajan lykkäämisen jopa 12 kuukauden ajaksi. Jotta voit hyödyntää lainaturvaa, sinun tulee esittää virallinen asiakirja, joka todistaa lääketieteellisen tilasi.

Luotettava palvelu

Cashday+:lla takaamme sinulle, että jos lainaturva tai mikä tahansa muu tämän palvelun etu viivästyy eikä sitä toimiteta luvatulla tavalla, hyvitämme sinulle palvelumaksun. Plus -palvelu on tilauspohjainen palvelu, joka tulee pysymään voimassa kunnes se perutaan lainanhakusivulta.

Priorisoitu asiakaspalvelu

Cashday+:n avulla asiakasvastaavasi tarkastaa lainahakemuksesi välittömästi ja varmistamme, että jos hakemuksesi käsittelyssä ilmenee häiriöitä, käsittelemme hakemuksen manuaalisesti ja autamme sinua korjaamaan sen.

Nopeat manuaaliset maksut (suoritetaan minuuteissa)

Cashday+:lla lainanmaksusi käsitellään korkeimmalla prioriteetilla. Yleensä maksuissa voi kestää muutamasta tunnista kolmeen arkipäivään. Varmistamme, että maksu suoritetaan minuuteissa.

Ensisijainen tuki nimetyn asiakasvastaavan kanssa

Cashday+ -asiakkailla on aina nimetty asiakastukihenkilö, joka on ajan tasalla ajankohtaisista kysymyksistä ja tilanteista.

Pääsy eksklusiivisiin lahjoihin

Cashday+ tarjoaa ja pääsyn yhteisöön, jossa on arvokkaita arvontoja arvokkaine palkintoineen.

Pääsy ensimmäisenä tutustumaan iRahan uusiin tuotteisiin, palveluihin ja kampanjoihin

Cashday+:n avulla olet ensimmäinen henkilö, joka saa tiedot ja pääsyn uusiin kampanjoihin, palveluihin ja ominaisuuksiin.

Saa kaikki tämä vain 13,90 € per myönnettyä maksua.